SELECT ISSUE

REVISTA MEDICALA ROMANA - Romanian Medical Journal, Vol. LXVI, Nr. 1, An 2019
ISSN 1220-5478  |  e-ISSN 2069-606X
ISSN-L 1220-5478

Indexed in / abstracted by

Thomson Reuters Embase
Scopus Cross-ref
Index Copernicus
Ulrichs Ebsco Host
Medline - Ebsco PubMed

HIGHLIGHTS

Premiul Societatii pentru autori

Incepand cu 2016, Asociatia Medicala Romana ofera Premiul Societatii - pentru autorii celor mai bune articole stiintifice publicate [...]

Plagiatul – in actualitate

Tema plagiatului este tot mai mult discutata in ultima vreme. Aparitia unor programe performante de cautare si identificare a similitudinilor intre texte [...]

Profil REVISTA MEDICALA ROMANA

Revista Asociatiei Medicale Romane si Academiei de Stiinte Medicale din Romania

Denumire internationala: Romanian Medical Journal
Denumire pentru indexare: Ro Med J.
Editura: Editura Medicala Amaltea, Bucuresti
Afiliere internationala editura: Elsevier, din 2008
ISSN: 1220-5478
eISSN: 2069-606X
ISSN-L: 1220-5478
Cod CNCS: 769
Frecventa de aparitie: 4 numere pe an, plus suplimente
Creditare CNCS: categoria B+
website: https://RMJ.com.ro
Creditare EMC: 10 credite/abonament

Revista este prezenta la manifestarile stiintifice medicale, congrese, simpozioane, conferinte.

Profilul revistei:

Revista Medicala Romana, fondata in 1950, este o publicatie de prestigiu care asigura o calitate deosebita din punct de vedere grafic, precum si al continutului stiintific, prin existenta unui proces impartial de selectie, evaluare si corectura a articolelor (peer-review).

In vederea cresterii standardelor stiintifice ale revistei, o atentie speciala a fost acordata imbunatatirii calitatii materialelor publicate, in paginile ei fiind cuprinse: articole care urmaresc aprofundarea si dezvoltarea studiilor privind activitatea de prevenire si asistenta medicala, referate generale, probleme de diagnostic, probleme de terapie, cazuri clinice.

Un colectiv de medici cunoscuti este implicat intr-un riguros proces de peer-review, ce respecta regulile internationale de etica si calitate in publishing.

Revista apare trimestrial (4 numere pe an, plus suplimente). Distributia este asigurata la nivel national, conditiile grafice si de tipar fiind unele de inalta tinuta.

Revista Medicala Romana este inclusa in nomenclatorul publicatiilor agreate de Colegiul Medicilor din Romania si este incadrata de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice (CNCS) in categoria B+. De asemenea, este indexata sau in curs de indexare in prestigioase baze de date internationale (EBSCO, Scirius, getCITED, WAME).

Cresterea vizibilitatii Revistei Medicale Romane se realizeaza nu numai prin schimbul de articole cu alte publicatii de profil si colaborarea cu organismele similare nationale si internationale, ci si prin site-ul dedicat in care sunt postate ultimele articole publicate, oferind oportunitatea informarii in timp real.

Prin activitatea sa, Revista Medicala Romana contribuie decisiv la promovarea activitatii medicale, contribuind, de asemenea, la educatia medicala continua si asigurand cresterea competentei specialistilor, imbunatatind, implicit, actul medical si aliniindu-se la standardele cele mai inalte.

Creditare EMC: 10 credite/abonament
                             80 de credite/prim autor articol

SEARCH

STANDARDE

Trimite articol

Pentru a trimite articolele dvs. catre revista click aici:

Trimite

Abonamente

Daca doriti sa va abonati la Revista Medicala Romana click aici:

ABONAMENT
Publicare
Abonare

Parteneri

Partners logo