SELECT ISSUE

REVISTA MEDICALA ROMANA - Romanian Medical Journal, Vol. LXI, Nr. 3, An 2014
ISSN 1220-5478  |  e-ISSN 2069-606X
ISSN-L 1220-5478
DOI: 10.37897/RMJ

Indexată BDI  |  IDB Indexed

DOI - Crossref
Similarity Check by iThenticate, worldwide No 1 professional plagiarism checking system
DOAJ
Ebsco Host - Medline
Google Academic
Semantic Scholar

HIGHLIGHTS

Committe on Publication Ethics

A forum for responsible and ethical research publishing – Code of Conduct and Best Practice Guidelines for Journal Editors.

PREMIU NAȚIONAL AUTORI

RMJ și AMR oferă anual Premiul Național pentru Știință și Cercetare - pentru autorii celor mai bune articole științifice publicate [...]

Plagiatul – în actualitate

Tema plagiatului este tot mai mult discutată în ultima vreme. Apariția unor programe performante de căutare și identificare a similitudinilor între texte [...]

Partners

MUZEUL ACADEMICIAN LEON DANAILA – DARABANI, BOTOSANI, ROMANIA

and

REZUMAT
Personalitatea nr. 1 în neurochirurgia românească, academicianul Leon DĂNĂILĂ este un reprezentant de prestigiu al României pe plan internaţional în medicina şi ştiinţa contemporană, un model şi o referinţă în profesiile de dascăl şi medic, trăind o viaţă exemplară dedicată tratării suferinţei omeneşti.

O oază de cultură, ştiinţă şi atitudine civică, de respect pentru educaţie, performanţă şi excelenţă, muzeul este chiar în casa părintească a academicianului (renovată din temelii), amplasată într-o pitorească grădină. Muzeul recompune în 4 încăperi, cele mai importante aspecte ale vieţii şi operei omului, cetăţeanului, medicului şi savantului Leon DĂNĂILĂ.

Full text | PDF